Fietsen Scooters / Bromfietsen
Fietsen Scooters / Bromfietsen
Harm Takke Tweewielers - Dinxperlo

Nieuw: Interesse in een fiets of accessoires? Neem contact op via WhatsApp op 0315-651685

Harm Takke Tweewielers: Al ruim 25 jaar uw tweewieler specialist in de regio!

Fitness


Dit zijn enkele modellen die wij leveren, heeft u een ander model gezien waar u meer informatie over wilt, kom dan gerust even langs voor meer informatie. Of neem een kijkje op www.ommobielteblijven.nl
Wij zijn offical dealer van Kettler en hebben daarom ook de bijbehorende garanties.

Kettler Golf M

Kettler Golf

De nieuwste generatie van de meeste bekende hometrainer in Nederland in een nieuw aantrekkelijk design. Onder de kap bekoort de Kettler Golf M door een toerentalafhankelijk remsysteem met servo-remkrachtverstelling. De trainingscomputer van de Kettler Golf M is uitgerust met een 2-personengeheugen, permanente weergave en last Memory weergave. Een garantie voor een optimale training dus! De Kettler Golf M heeft een zeer brede en lage instap evenals zwaartepuntpedalen met riempjes en snelverstelling ronden de klassieker af.

* Trainingscomputer met 2 personengeheugen, remniveau-afhankelijke energieverbruikbere-kening, programmeermogelijkheden, permanente weergave van 10 functies, herstelpolsslagmeting met conditiecijfer, doelzonetraining en geïnte-greerde polsslagontvanger.
* Manueel verstelbare magneetrem.
* 7 kg vliegwiel.
* Zeer brede en lage instap.
* Zwaartepuntpedalen met riempjes.
* Transportrollen.
* Nivellering

Prijs: €469,-

 

Kettler Giro P

Kettler Giro P


De grote broer van de GIRO M met toerentalafhankelijk, motorisch gestuurd magneetremsysteem. De remweerstandverstelling in 16 niveaus, 9 kg vliegwiel en de trainingscomputer met blauw backlight, 12 programma's en 4-personengeheugen zijn de "voordelen" van deze hometrainer. De polsslagmeting geschiedt via de in het stuur geïntegreerde handsensoren of een oorclip. Beleef ook de "voordelen" van de nieuwe Advantage lijn van KETTLER!

* Push 'N' Turn computer met blauw backlight en 8 programma's incl. polsslaggestuurde training, permanente weergave van 7 functies en herstel-polsslagmeting met conditiecijfer
* Motorisch verstelbare magneetrem.
* 9 kg vliegwiel.
* Zwaartepuntpedalen met riempjes.
* Transportrollen.
* Nivellering

Prijs: €419,-


Giro M

Kettler Giro M

De instap in de wereld van KETTLER. Toerentalafhankelijk magneetremsysteem met weerstandverstelling in 8 niveaus, 6 kg vliegwiel, in de handgrepen geïntegreerde handsensoren en een eenvoudig te bedienen trainingscomputer met permanente weergave van 7 functies onderscheiden deze hometrainer. Beleef ook de "voordelen" van de nieuwe Advantage lijn van KETTLER!

* Eenvoudig te bedienen trainingscomputer met permanente weergave van 7 functies, program-meermogelijkheden, doelzonetraining met akoestisch alarmsignaal en herstelpolsslag-meting met conditiecijfer.
* Manueel verstelbaar magneetremsysteem.
* 6 kg vliegwiel.
* Zwaartepuntpedalen met riempjes.
* Transportrollen.
* Nivellering.

Prijs: €319,-Contact


Harm Takke Tweewielers
Weversstraat 4
7091 CM  Dinxperlo
Tel.: (0315) 65 16 85


Aangesloten bij:


Bovag TWB
NFP Fietsplan

Dealer van:


ENRA Verzekeringen
Unigarant Verzekeringen

Merkdealer van:


Alpina
Batavus
Conway
Cortina
Dahon
Dolly
Draisin
Empo
Gazelle
i:SY
Koga
Kymco
Loekie
Noxon
Pegasus
RIH
Sensa
Sparta
Tern
Tornado
Troy
Van Raam
Victoria