Fietsen Scooters / Bromfietsen
Fietsen Scooters / Bromfietsen
Harm Takke Tweewielers - Dinxperlo

Nieuw: Interesse in een fiets of accessoires? Neem contact op via WhatsApp op 0315-651685

Harm Takke Tweewielers: Al ruim 25 jaar uw tweewieler specialist in de regio!

Fietsdragers


De twee merken fietsendragers die wij het meest verkopen zijn MovaNext en Yakima. Daarnaast leveren wij ook van ProUser en Peruzzo dragers. Lees hier verder voor meer informatie, of kom langs in de winkel voor advies.


MovaNext
De MovaNext is dé compacte opvouwbare fietsendrager voor 2 fietsen die snel en zonder gereedschap op de trekhaak te monteren is. Ontwikkeld met speciale aandacht voor het makkelijk en snel plaatsen van alle standaard fietsmaten en E-bikes.
Elektrische fietsen zijn een stuk zwaarder dan gewone fietsen. Steeds vaker is men op zoek naar een lichte fietsendrager, omdat de combinatie van 2 zware E-bikes en het eigen gewicht van de drager anders boven de maximale trekhaakbelasting van vooral kleine en/of hybride auto's uitkomt. Daarbij zijn veel fietsendragers niet geschikt om de zwaardere belasting (soms wel 60 kg) te vervoeren. De MovaNext fietsendrager biedt hiervoor de oplossing.
De MovaNext is een Nederlands ontwerp en wordt ook in Nederland geassembleerd. De drager heeft een bewezen kwaliteit en een RDW veiligheidskeur.


Modellen

MovaNext Lux
Licht, compact en makkelijk. Dat zijn dé drie kernwoorden om de MovaNext Lux te omschrijven.
De MovaNext Lux weegt slechts 12,5 kg en kan belast worden tot 60 kg, daardoor is de drager ook geschikt voor het vervoer van 2 E-bikes.
Met twee simpele bewegingen klemt u de drager binnen enkele seconden rechtstreeks op de trekhaak. Door de verstelbare wielsteunen zijn de fietsen makkelijk te plaatsen.

MovaNext Lux Plus
De MovaNext Lux Plus (16 kg) is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Lux. Deze drager heeft als extra functie de mogelijkheid om de drager met een extra voetpedaal te kantelen als de fietsen op de drager staan, hierdoor houdt u toegang tot uw bagageruimte.

MovaNext Vision
De MovaNext Vision (12,5 kg) heeft dezelfde eigenschappen als de MovaNext Lux, uitgerust met de volledige LED verlichting. De Vision is de eerste fietsendrager in Nederland waarbij de LED verlichting, ook bij auto's met boardcomputers, goed functioneert. Dit is mede dankzij een speciale ingebouwde omvormer. De vormgeving van de Vision is bekroond met de RED Dot Award, een belangrijke designprijs in Europa.

MovaNext Vision Plus

De MovaNext Vision Plus (16 kg) heeft, net als de MovaNext Vision, volledige LED verlichting, maar is daarnaast kantelbaar. Hierdoor is uw kofferbak makkelijk bereikbaar, ook als u twee fietsen op de drager heeft staan.


Daarom de MovaNext:
- Veel ruimte tussen de fietsen
- Met 13 polige Jaeger stekker en extra 7 polige adapter
- Uitgevoerd met mist- en achteruitrijlamp
- Automatische vergrendeling
- Plaatsing op trekhaak zonder hulpstukken
- Verstelbare wielsteunen
- Snelsluit bevestiging voor de wielen
- Slimme kentekenplaat montage
- Gebruiksklaar in doos
- Makkelijk te tillen door geïntegreerde handgrepen
- Compact opvouwbaar
- Geschikt voor 2 E-bikes
- Belastbaar tot 60 kg
- Uniek klemsysteem
- Diefstalbeveiliging
- Stabiele framebevestiging
- RDW goedgekeurd

Compact
Dankzij de compacte afmeting, het eigen gewicht van 12,5 of 16 kg en de geïntegreerde handgrepen is de MovaNext eenvoudig te hanteren en gemakkelijk op te bergen. Afmeting opgevouwen: lengte 70 cm/ breedte 50 cm/ hoogte 20 cm.

Veilige montage
Het unieke, speciaal voor de MovaNext ontworpen, klemsysteem voor op de trekhaak zorgt ervoor dat de fietsendrager snel, eenvoudig en automatisch rechtgeplaatst wordt. Dankzij de verstelbare wielsteunen met snelsluiting kan bijna elke fietsafmeting veilig geplaatst worden. 

MovaNext Verto
De MovaNext is standaard uitgevoerd met de Verto functie. Hiermee kunt u het horizontale frame-klem gedeelte omhoog klappen, zodat bij het gebruik van een oprijgoot de fietsen vrijwel niet meer getild hoeven te worden.

Afsluitbaar
De MovaNext heeft afsluitbare frame-klemmen en ook de drager zelf is op de trekhaak afsluitbaar. Zo zijn zowel de drager zelf als uw fietsen tegen diefstal beveiligd. De sleutel van de frame-klem is dezelfde als van het slot van de drager, zodat u slechts één sleutel mee hoeft te nemen.


Accessoires

Oprijgoot
Voor het eenvoudiger plaatsen van uw fiets, kunt u de goot gebruiken om uw fiets op de drager te rijden.

Hulpstuk voor een derde fiets

Biedt de mogelijkheid om een derde fiets (max. 15 kg) mee te nemen.


-------------------------------------------------------------------------------------------


Yakima
Yakima garandeert je een oerdegelijke en zeer gebruiksvriendelijke uitrusting. Yakima heeft een uitgebreid assortiment bagagedragers om elke mogelijke uitrusting makkelijk en stabiel te vervoeren. 
De fietsdragers van Yakima kunnen 2 fietsen tot 60 kg vervoeren en zijn dus ook geschikt voor E-bikes.


Modellen

JustClick 2
Wat een gemak... JustClick and go! De JustClick fietsdrager (17,3 kg) is makkelijk hanteerbaar en eenvoudig op de trekhaak te plaatsen. Het intuïtieve "Just Click" systeem geeft u zekerheid dat uw drager correct is geïnstalleerd. Als de indicator groen kleurt, is het goed! De fietsdrager is makkelijk uitschuifbaar en vouwbaar. Door de geïntegreerde wielen wordt het vervoer en opbergen van de fietsdrager nog makkelijker.
Standaard wordt de fietsdrager geleverd met een 13-polige stekker en een 7-polige verloopstekker. De fietsdrager beschikt over een praktisch kantelsysteem, waardoor u zelfs met geladen fietsen toegang heeft tot de kofferbak van uw auto. Met het voetpedaal is de fietsdrager eenvoudig te kantelen.
Het is mogelijk om de fietsen en de fietsdrager extra te beschermen tegen diefstal. Met één sleutel kunt u zowel de fietsen aan de drager als de drager aan de auto vastzetten.

FoldClick 2
Wilt u nagenoeg dezelfde eigenschappen als de JustClick, maar dan een fietsdrager die kleiner, compacter en lichter is, dan is de FoldClick wellicht een goede optie voor u. De FoldClick bezit echter geen transportwieltjes en het is niet mogelijk de oprijgoot op de drager te bevestigen. De wielgoten zijn niet verhoogd, maar daarentegen wel eenvoudig inklapbaar en neemt, mede daardoor, ingeklapt aanzienlijk minder ruimte in beslag. Daarnaast is de FoldClick met zijn 14,5 kg bijna 3 kg lichter dan de JustClick.


Accessoires

ClickHook
Met de opberghaak bespaar je ruimte en kan je de fietsendrager veilig opbergen.

ClickCover

De hoes beschermt de drager tegen stof.

ClickRamp

Een handige oprijgoot om uw (elektrische) fietsen eenvoudig op de fietsdrager te rijden.

ClickTop
Maakt het mogelijk om fietsen te transporteren zonder, of met licht hellende bovenbuis.


-------------------------------------------------------------------------------------------


Prijzen

MovaNext
MovaNext Lux:            € 409,00
NovaNext Vision:         € 419,00
MovaNext Lux Plus:     € 459,00
MovaNext Vision Plus:  € 475,00
Oprijgoot:                   €   55,00
Hulpstuk derde fiets:    € 130,00

Yakima
JustClick:          € 609,00
FoldClick:          € 509,00
ClickHook:         €  15,00
ClickCover:        €  30,00
ClickRamp:        €  55,00
ClickTop:           €  30,00
Plus One:          € 127,00 (alleen mogelijk bij de JustClick fietsendrager)

ProUser
Diamant: van € 379,00 voor € 329,00

Peruzzo

Pure Instinct 2f: € 379,00


Voor meer informatie
:
MovaNext
Yakima
ProUser
PeruzzoContact


Harm Takke Tweewielers
Weversstraat 4
7091 CM  Dinxperlo
Tel.: (0315) 65 16 85


Aangesloten bij:


Bovag TWB
NFP Fietsplan

Dealer van:


ENRA Verzekeringen
Unigarant Verzekeringen

Merkdealer van:


Alpina
Batavus
Conway
Cortina
Dahon
Dolly
Draisin
Empo
Gazelle
i:SY
Koga
Kymco
Loekie
Noxon
Pegasus
RIH
Sensa
Sparta
Tern
Tornado
Troy
Van Raam
Victoria