Harm Takke
Tweewielers:

  • Advies op maat
  • Dealer van alle merken
  • Deskundig onderhoud
  • Haal- en Brengservice
  • Ruime keuze, grote voorraad

Meest bekeken

Onze merken

Harm Takke Tweewielers
Hét tweewielercentrum van de Achterhoek

Harm Takke Tweewielers is al meer dan 25 jaar een begrip in de Achterhoek, maar ook in Duitsland zorgen wij voor tevreden klanten. Wij werken vanuit passie voor het vak en geven altijd een eerlijk en deskundig advies. Met ruim 20 specialisten is er altijd wel iemand die tijd en aandacht aan uw vraag of reparatie kan geven. Een nieuwe of gebruikte e-bike, stadsfiets, moederfiets, mountainbike of kinderfiets nodig? Met een zeer uitgebreid assortiment in onze grote showroom is er altijd een passende oplossing. Voor uw scootmobiel, rolstoel, rollator of aangepaste fiets zorgen onze specialisten in onze zorgwinkel voor persoonlijk advies.

Service en garantie
In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor reparaties en onderhoud van uw e-bike en fiets. Voor rolstoelen, scootmobiel, rollator en speciale aangepaste fietsen

hebben wij naast onze zorgwinkel een werkplaats voor maatwerk. Onze erkende monteurs worden door fabrikanten getraind in de nieuwste ontwikkelingen in ons eigen traingingscenter.

Voordelen
Onze medewerkers geven altijd een eerlijk advies op maat, wij zijn dealer van alle bekende merken waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen bieden. Onze fietswinkel van maar liefst 4000 m2 biedt een enorme keuze aan fietsen, onderdelen en accessoires. Omdat wij een grote voorraad beheren kunt u erop vertrouwen dat in de meeste gevallen uw fiets of artikel snel te leveren is. Harm Takke Tweewielers beschikt over een eigen haal- en brengservice, wij halen en brengen uw fiets op een plaats en tijd wanneer het u uitkomt.